Brandend maagzuur oplossing

Een natuurlijke oplossing voor brandend maagzuur

Heeft u regelmatig last van brandend maagzuur of andere maagproblemen? Wellicht is het gebruik van maagpoeder dan dé brandend maagzuur oplossing! Bij WA Products kunt u terecht voor Mastiek maagpoeder van hoge kwaliteit. Ons product bevat uitsluitend 100% zuivere natuurlijke Chios mastiek (in het Grieks: Chios mastiha, of Chios masticha).
Het meest effectief is het gebruik van pure mastiek, zoals ons mastiek maagpoeder. Hier zitten geen (goedkope) andere stoffen bijgemengd. De kans op bijwerkingen is met ons poeder zo goed als nihil! Het innemen is zeer eenvoudig. 1 tot 2 gram met het bijgeleverde lepeltje (een theelepel mag natuurlijk ook) wegspoelen met wat koud water. De EMA adviseert om een kwartier vóór iedere maaltijd minder dan 1 gram in te nemen. Onze ervaring is dat 1 gram een kwartier voor het ontbijt vaak al voldoende is.

U kunt dit product eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling snel in huis heeft. Het poeder zit in een goed afsluitbaar bakje. Dit moet u zo koel mogelijk bewaren, bijvoorbeeld in de koelkast. In de verpakking vindt u een handig maatlepeltje en een duidelijke handleiding.

100% natuurlijk, puur en zuiver

Mastiek maagpoeder is een 100% puur en zuiver product dat al jarenlang veelvuldig wordt gebruikt als oplossing voor brandend maagzuur en andere maagproblemen. In de medische wereld wordt mastiek ingezet tegen de Helicobacter Pylori bacterie. Deze bacterie kan maagproblemen en zelfs maagzweren veroorzaken. De bacterie kan succesvol bestreden worden met zuivere mastiek. Hierdoor kunnen (ernstige) problemen, zoals ontstekingen van de maagwand, worden voorkomen.

Daarnaast kan het ook helpen bij het verbeteren van uw darmwerking en kan het uw cholesterol verlagen. Dit laatste wordt naar verwachting op termijn officieel vastgesteld. Pure Mastiek (mastiha) is niet alleen puur natuurlijk, het heeft ook geen bijwerkingen. Mastiek is ook een specerij (of kruid) dat in de Griekse keuken bekend is. Het poeder is ook bij koks populair om zijn typische smaak en geur.
Mastiek poeder is een goed gewaardeerd natuurlijk product dat al vele mensen van diverse klachten heeft afgeholpen.

Brandend maagzuur oplossing

Erkende brandend maagzuur oplossing

In 2015 heeft het Europees Medicijnen Agentschap (EMA) Chios mastiek (mastiha of masticha) officieel een natuurlijk kruiden geneesmiddel genoemd. Hierbij is vooral de goede werking op onze maag en darmen vastgesteld. Er zijn overigens diverse boeken over onderzoeken naar natuurlijke middelen als oplossing bij brandend maagzuur te koop. Hierin wordt vaak mastiek genoemd!

Op de website https://mens-en-gezondheid.infonu.nl is een artikel te vinden over de “mastiekboom”. Hierin staat beschreven wat Chios mastiek precies doet met onze maag. Het beschrijft dat mastiek ontsteking werend is voor de maagwand. Het heeft een samentrekkende werking op de maagwand, waardoor deze meer wordt beschermd. Daarnaast verbetert het de zuurtegraad van de maag. Tenslotte gaat het ook in op de vermindering van de Helicobacter Pylori bacterie die bij veel mensen voor maagproblemen zorgt.

“Waarom maagzuur goed voor je is”

Dit is de titel van het boek van Jonathan V. Wright (arts) en Lane lenard (doctor). Zij beschrijven tal van problemen door teveel of juist te weinig maagzuur. De schrijvers zijn bepaald geen voorstanders van chemische stoffen! Zij besteden een heel hoofdstuk aan Chios mastiek. Een goed leesbaar boek en heel leerzaam. ISBN 9789079872497. Uitgeverij: Succesboeken.nl

Ons doel

WA Products vindt het belangrijk dat de fantastische producten met mastiek (mastiha) bekender worden bij een groter publiek. Zowel de tandpasta, bodylotion, shampoos en maagpoeder hebben zich bewezen en wereldwijd aan populariteit gewonnen.
Er zijn dan ook steeds meer onderzoeken die aantonen dat deze natuurlijke producten gunstige effecten hebben op onze gezondheid. Het zou jammer zijn als veel mensen die het nodig hebben, niet bekend zijn met deze producten. WA Products was het eerste bedrijf in Nederland dat een breed assortiment producten met Chios mastiha (mastiek) aanbiedt. Om bovenstaande zijn wij de enige in Nederland en België die voor deze oplossing voor brandend maagzuur een redelijke prijs hanteert.

Onze leverancier is een pionier op het gebied van mastiek (mastiha). Zo waren zij de eerste met tandpasta en zeep met mastiek. Mastiek doodt namelijk de bacteriën die tandplak veroorzaken, waardoor geen chemische stoffen nodig zijn. Er is inmiddels veel nagemaakt, of geprobeerd, maar deze tandpasta is nog steeds de eerste de beste!

Deze fabrikant gelooft meer in kwaliteit dan marketing. Bovendien weten zij dat hun mastiha producten van superieure kwaliteit zijn. Daarom maken zij nauwelijks reclame. Door die bescheidenheid zijn hun producten niet zo bekend buiten Griekenland. Dankzij die opstelling kunnen ze de prijzen relatief laag houden, al is mastiha (mastiek) een dure grondstof. Lees HIER meer over de merken van de fabrikant.

Vragen?

Wilt u weten of ons maagpoeder ook voor u de oplossing voor brandend maagzuur of andere klachten is? Bestel ons poeder dan eenvoudig online en overtuig uzelf. Heeft u een vraag over het gebruik of de werking van maagpoeder? Of wellicht vragen over mastiek in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 06-34059415. U kunt ons ook mailen, wij reageren dan zo snel mogelijk.

Webshop Contact