Brandend maagzuur oplossing

Last van brandend maagzuur? Mastiek maagpoeder is de oplossing!

Heeft u regelmatig last van brandend maagzuur of andere maagproblemen? Wellicht is het gebruik van maagpoeder dan dé brandend maagzuur oplossing! Bij WA Products kunt u terecht voor Mastiek maagpoeder van hoge kwaliteit. Ons product bevat uitsluitend 100% zuivere natuurlijke Chios mastiha. U kunt dit product eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw bestelling snel in huis heeft.

100% puur en zuiver

Mastiek maagpoeder is een 100% puur en zuiver product dat al jarenlang veelvuldig wordt gebruikt als oplossing voor brandend maagzuur en andere maagproblemen. In de medische wereld wordt Mastiek ingezet tegen de Helicobacter Pylori bacterie. Deze bacterie kan maagproblemen en zelfs maagzweren veroorzaken. De bacterie kan succesvol bestreden worden met zuivere Mastiek. Hierdoor kunnen (ernstige) problemen, zoals ontstekingen van de maagwand, worden voorkomen. Daarnaast kan het ook helpen bij het verbeteren van uw darmwerking en kan het uw cholesterol verlagen. Dit laatste wordt naar verwachting op termijn officieel vastgesteld. Pure Mastiek (mastiha) is niet alleen puur natuurlijk, het heeft ook geen bijwerkingen. Het is daarom een goed gewaardeerd natuurlijk product dat al vele mensen van diverse klachten heeft afgeholpen.

Brandend maagzuur oplossing

Kruiden geneesmiddel

In 2015 heeft het Europees Medicijnen Agentschap (EMA) mastiek (mastiha of masticha) officieel een natuurlijk kruiden geneesmiddel genoemd. Hierbij is vooral de goede werking op onze maag en darmen vastgesteld.

Ons doel

WA Products vindt het belangrijk dat de fantastische producten met Mastiek (Mastiha) bekender worden bij een groter publiek. Zowel de tandpasta, bodylotion, shampoos en poeder hebben zich bewezen en wereldwijd aan populariteit gewonnen. Er zijn dan ook steeds meer onderzoeken die aantonen dat deze natuurlijke producten gunstige effecten hebben op onze gezondheid. Het zou jammer zijn als veel mensen die het nodig hebben, niet bekend zijn met deze producten. WA Products is het eerste bedrijf in Nederland dat een breed assortiment producten met Chios mastiha (mastiek) aanbiedt.

Onze leverancier is een pionier op het gebied van mastiek (mastiha). Zo waren zij de eerste met tandpasta met mastiek. Mastiek doodt namelijk de bacteriën die tandplak veroorzaken, waardoor geen chemische stoffen nodig zijn. Er is inmiddels veel nagemaakt, of geprobeerd, maar deze tandpasta is nog steeds de eerste de beste!

Deze fabrikant gelooft meer in kwaliteit dan marketing. Bovendien weten zij dat hun mastiha producten van superieure kwaliteit zijn. Daarom maken zij nauwelijks reclame. Door die bescheidenheid zijn hun producten niet zo bekend buiten Griekenland. Dankzij die opstelling kunnen ze de prijzen relatief laag houden, al is mastiha (mastiek) een dure grondstof.

Vragen?

Wilt u weten of ons maagpoeder ook de oplossing is voor brandend maagzuur of andere klachten? Bestel ons poeder dan eenvoudig online en ontdek het zelf. Heeft u een vraag over het gebruik of de werking van maagpoeder? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 06-34059415. U kunt ons ook mailen, wij reageren dan zo snel mogelijk.

Webshop Contact