Natuurlijke zeep

Onze Natuurlijke zeep is volledig plantaardig. Er zitten dus geen dierlijke vetten in, zoals bij veel andere zepen. Daarnaast treft u in onze natuurlijke zeep geen chemische stoffen aan. Misschien is zeep niet het juiste woord en zou het “wastablet” moeten heten. Al onze zeep is dermatologisch en klinisch getest. Ook op de (zeer) droge en overgevoelige huid. Daaruit blijkt de zeep 100% hypoallergeen te zijn. Bovendien is het 0% (huid) irriterend.

We bieden u twee series. De eerste zijn pure tabletten met een heel subtiele geur. De tweede zijn luxe tabletten die echte stukjes kruiden of specerijen bevatten. Dus geen geurstoffen of andere onnatuurlijke stoffen.

U kunt kiezen uit 3 soorten puur natuurlijke zeep. En daarnaast uit 4 soorten zeep met pure plantaardige stukjes (blaadjes). Bijvoorbeeld een tablet olijfolie zeep met stukjes lavendel. Of een stuk zeep met stukjes kamille. Maar ook luxe tabletten met zeealgen of salie. Ieder kruid heeft bijzondere eigenschappen die alle goed voor uw huid zijn.

Alle zepen bevatten Chios mastiek.

Chios mastiek

Mastiek, ook wel mastiha of masticha genoemd, is een 100% natuurlijk (plantaardig) product. Het is de hars van de mastiekboom. Deze bomen produceren alleen in het zuiden van Griekse eiland Chios een heilzame hars. Deze hars wordt al eeuwen gebruikt als middel om een gezonde huid te krijgen. In 2015 is dat door de EMA officieel onderkend.

Onze merken
Mastiek “traan”.

De mastiek helpt het nodige vocht vast te houden, wat van vitaal belang is voor de huid. Het verwijdert ook de dode cellen van het oppervlak van de huid en activeert het mechanisme dat zorgt voor de aanmaak van gezonde huidcellen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mastiek een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking heeft.

Al onze natuurlijke zeep is ideaal voor mensen die last hebben van allergieën, voor mensen met een (zeer) droge of gevoelige huid en voor de beschadigde huid. Maar uiteraard ook voor mensen die gewoon op zoek zijn naar de beste verzorging van hun huid.

Alle mastiek natuurlijke zeep is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt voor het gezicht, lichaam, voor gevoelige gebieden en is ideaal voor kinderen. Deze zeep bevat geen stoffen die de huid uitdrogen of irriteren. De gebruikte parfums bevatten geen één van de 26 bekende allergenen en zijn bescheiden van geur.

Ruime keuze puur natuurlijke zeep

natuurlijke zeep
Mirovolos zeep, de eerste zeep met mastiek!

Bij ons kunt u kiezen uit twee series natuurlijke zeep. De eerste serie bestaat uit 3 voordelig geprijsde zepen van het merk “Mirovolos”. Dit merk was de eerste zeep met mastiek ter wereld! Het is zeer populair in de regio. De natuurlijke zeep olijfolie is het beste van twee werelden. Het is olijfoliezeep met mastiek!

Naast de Mirovolos zepen bieden wij ook wat luxere natuurlijke zepen. Deze zepen zijn uniek omdat ze echte kruiden bevatten. Dus geen (goedkope) extracten, maar echte stukjes plant!

U kunt kiezen uit 4 soorten puur natuurlijke zepen.

Echte kruiden in onze natuurlijke zeep.

Mastiek en zeealgen

Zeealgen bevatten meer dan 50 vitaminen, mineralen en waardevolle aminozuren. Zeealgen verbeteren de kleur en textuur van de huid, en tevens geeft ‘t bescherming en glans. Deze zeep is op basis van palmolie.

Mastiek en salie

Salie werkt als een anti-transpirant en heeft antiseptische eigenschappen en helpt daardoor bij de genezing van wonden. Daarnaast houdt het de huid schoon en gezond en werkt het kalmerend en vermindert ’t huidirritaties. Deze zeep is op basis van palmolie

Mastiek en kamille

Kamille is een bekend hypoallergeen kruid met ontspannende en rustgevende eigenschappen. Het gebruik op de huid is zeer gunstig met ontstekingsremmende, antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Deze zeep is op basis van olijfolie.

Mastiek en lavendel

Lavendel  is sinds eeuwen bekend om z’n aromatische en geneeskrachtige eigenschappen. Een stemming verbeterend kruid, ontspannend en rustgevend. Het kalmeert het zenuwstelsel met extra gunstige effecten op acne en bij diverse huidproblemen. Deze zeep is op basis van olijfolie.

Natuurlijke zeep met kruiden
Natuurlijke zeep met mastiek en echte kruiden

Voor meer informatie over onze 100% natuurlijke zeep of andere producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of stuurt u ons een mailtje, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Webshop Contact