Natuurlijke zeep

Veel zeep is op basis van dierlijk vet. Maar niet onze Natuurlijke zeep, omdat deze 100% plantaardig en 100% natuurlijk is. Onze zeep bevat dus geen chemische stoffen. Daarnaast is onze zeep 100% hypoallergeen en 0% irriterend. Dat is dermatologisch en klinisch getest.

Alle mastiek natuurlijke zeep is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt voor het gezicht, lichaam, voor gevoelige gebieden en is ideaal voor kinderen. Deze zeep bevat geen stoffen die de huid uitdrogen.

Mastiek, ook wel mastiha of masticha genoemd, is een 100% natuurlijk (plantaardig) product. Samen met andere puur natuurlijke stoffen wordt dit gebruikt in een breed scala van persoonlijke verzorgingsproducten. Naast de 100% natuurlijke zeep hebben wij ook producten voor haarverzorging en huidverzorging. Ook tandpasta en mondwater ontbreken niet. Tevens leveren wij 100% puur mastiekpoeder dat helpt bij darm en maagproblemen. 

Mastiek wordt al duizenden jaren toegepast en is ook een bekend product in de moderne medische wereld.

Ruime keuze pure, natuurlijke zeep

U kunt kiezen uit twee series zeep. Een serie met drie betaalbare zepen die bescheiden, maar lekker, ruiken en uiteraard prima reinigen.Natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep met kruiden

Maar we bieden u ook een serie met luxere zepen. Deze bevatten naast de Mastiek tevens diverse kruiden. U kunt kiezen uit 4 soorten.

100% Natuurlijke zeep

Mastiek en zeealgen

Zeealgen bevatten meer dan 50 vitaminen, mineralen en waardevolle aminozuren. Zeealgen verbeteren de kleur en textuur van de huid, en tevens geeft ‘t bescherming en glans.

Mastiek en salie

Salie werkt als een anti-transpirant en heeft antiseptische eigenschappen en helpt daardoor bij de genezing van wonden. Daarnaast houdt het de huid schoon en gezond en werkt het kalmerend en vermindert ’t huidirritaties.

Mastiek en kamille

Kamille is een bekend hypoallergeen kruid met ontspannende en rustgevende eigenschappen. Het gebruik op de huid is zeer gunstig met ontstekingsremmende, antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

Mastiek, olijfolie en lavendel

Lavendel  is sinds eeuwen bekend om z’n aromatische en geneeskrachtige eigenschappen. Een stemming verbeterend kruid, ontspannend en rustgevend. Het kalmeert het zenuwstelsel met extra gunstige effecten op acne en bij diverse huidproblemen.

Voor meer informatie over onze 100% Natuurlijke zeep of andere producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of stuurt u ons een mailtje, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Webshop Contact