Mondwater zonder fluoride en alcohol

Ons mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol bevat voor maar liefst 98,5% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Het is gezoet met stevia en bevat spearmint.  Het verzorgt de mond zonder chemische toevoegingen. Dankzij de spearmint en bitter orange bijzonder fris van smaak. U krijgt daardoor een frisse adem.

Een belangrijk ingrediënt van dit mondwater is Chios mastiek.
Chios mastiek is de hars van de mastiekboom. Deze bomen kunnen overal ter wereld groeien, maar alleen in het zuiden van het Griekse Chios geven ze een bruikbare hars af. Pure, natuurlijke mastiek (mastiha, of masticha) wordt al honderden jaren toegepast voor de verzorging van ons gebit. In de oudheid ontdekte men dat kauwen op de hars bijdroeg aan het behoud van sterke witte tanden en een frisse adem gaf. Daar komt bij dat mastiek ook goed voor onze mond is. Het droogt deze niet uit. Mastiek olie helpt namelijk de goede conditie van het tandvlees te behouden.

Zo natuurlijk mogelijk mondwater zonder fluoride en alcohol

Mondwater zonder alcohol en fluoride

Niet alleen dit mondwater zonder fluoride en alcohol, maar al onze natuurlijke mondverzorgingsproducten bevatten natuurlijke bestanddelen, zoals kruiden (extracten) en plantaardige oliën. Ze bevatten geen fluoride of ethylalcohol. Ook SLS en SLES (Sulfaten) treft u niet aan in de tandpasta’s en mondwater, net zo min als propyleenglycol, waterstofperoxide en chloorhexidine. Ook kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen worden niet gebruikt.

De unieke samenstelling van ons mondwater met natuurlijke Chios mastiek zorgt voor het behoud van een goede conditie van uw tandvlees en droogt deze dus niet uit.
Speciaal voor tandartsen is dit mondwater ook in flessen van 1 liter leverbaar.

Tandpasta zonder fluoride

WA Products levert ook zeer hoge kwaliteit mastiek tandpasta zonder fluoride, met pure Chios mastiek.
Het gebruik van fluoride in tandpasta is al jaren voer voor discussie. Er zijn heel veel verhalen van vóór- en tegenstanders te vinden. Feit is dat wij zo natuurlijk mogelijke verzorgingsproducten aanbieden. En fluoride past daar niet bij.

Gelukkig bestaat er ook uitstekende tandpasta zonder fluoride, met Chios mastiek.

Mastic & Herbs

Het mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol is van het merk Mastic & herbs, van de fabrikant Anemos, uit Chios. Deze fabrikant maakt al tientallen jaren kwaliteitsproducten met Chios mastiek. Ze hebben meerdere primeurs op hun naam staan, zoals de eerste tandpasta met Chios mastiek ter wereld! Ook het eerste mondwater met Chios mastiek is door hen op de markt gebracht. Inmiddels zijn er (steeds) meer merken die mondwater met mastiek aanbieden, maar die van Anemos is maar moeilijk te evenaren!

Heeft u een vraag over ons Mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol en de werking ervan? Of wenst u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met verzorgingsproducten met Chios mastiek van Anemos. Wij vertellen u dan ook graag meer en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.