Mondwater zonder fluoride en alcohol

Ons Mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol is voor maar liefst 98,5% natuurlijk. Het is gezoet met stevia en bevat spearmint. De natuurlijke mastiek (Chios mastiha – masticha) doodt bacteriën die tandplak veroorzaken. Tevens versterkt de mastiek het tandvlees en helpt het bij ontstekingen van het tandvlees (gingivitis), in de mond en bij aften. En dat allemaal zonder chemische toevoegingen. Daardoor is fluoride overbodig, evenals alcohol. Dit mondwater is dankzij de spearmint en bitter orange bijzonder fris van smaak. U krijgt daardoor een frisse adem.

Mondwater zonder fluoride en alcohol

WA Products heeft een uitgebreide webshop met allerlei persoonlijke verzorgingsproducten, met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo koopt u bij ons onder andere bodylotions, diverse crèmes, shampoo en tandpasta. Al onze producten zijn dermatologisch en klinisch getest en dus zacht.

Over onze mondverzorgingsproducten

Al onze natuurlijke mondverzorgingsproducten bevatten biologische, puur natuurlijke bestanddelen. Dit betekent dat ze geen fluoride en ethylalcohol bevatten. Ook SLS en SLES (Sulfaten) treft u niet aan in de tandpasta’s en mondwater, net zo min als propyleenglycol en chloorhexidine. De unieke samenstelling van ons mondwater met natuurlijke mastiek zorgt ervoor dat bacteriën door de natuurlijke werking van Mastiek worden gedood. Uw mond (en dus ook uw tandvlees) droogt dus niet uit. Dankzij de natuurlijke samenstelling van onze tandpasta’s zijn deze ook te gebruiken binnen de homeopathie.

Probeer onze andere producten.

Bent u tevens benieuwd naar onze haar- of huidverzorging maar nog sceptisch over de werking ervan? Dan kunt u ook kiezen voor een probeerpotje. Zo’n probeerpotje is een herbruikbaar potje waarin ongeveer 20 ml past. Dat is genoeg voor enkele keren proberen. Bent u tevreden, dan kunt u natuurlijk een grotere verpakking bestellen.

Heeft u een vraag over ons Mastiek mondwater zonder fluoride en alcohol en de werking ervan? Of wenst u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Mastiek verzorgingsproducten. Wij vertellen u dan ook graag meer en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Webshop Contact