Natuurlijke haarverzorging

Bent u tot de ontdekking gekomen dat veel van uw haarproducten schadelijke ingrediënten bevatten? Zoals SLS of SLES (Sulfaten)? Of heeft u last van huidschilfers op uw hoofd? Of wilt u simpelweg weer gezond en glanzend haar? Wij raden aan om onze natuurlijke haarverzorging met biologische bestanddelen en natuurlijke Chios mastiek te gebruiken.
Neem eens een kijkje in onze webshop en vindt ook voor uw haren een passend product!

Natuurlijke haarverzorging voor ieder haartype

Onze haarverzorging varieert van shampoos en conditioner tot haarmasker. Er is voor ieder haartype wel een passend product te vinden. Iedere shampoo is werkelijk anders van samenstelling. Dus niet alleen een ander kleurtje of luchtje. Ieder product bevat meerdere werkzame, actieve bestanddelen die uw haar weer glanzend en gezond zullen maken. Met natuurlijke ingrediënten en zonder de chemische middelen die u bij veel andere merken aantreft.

Natuurlijke haarverzorging

In ons aanbod vindt u shampoo voor alle haartypes. Maar ook extra milde shampoo die u zelfs meerdere malen per dag kunt gebruiken, zonder dat het uw haar, of uw huid, uitdroogt. Tevens kunt u kiezen voor antiroos shampoo en één voor droog, gekleurd of broos haar. Alle shampoos zijn zo natuurlijk mogelijk, waarbij op ieder fles staat hoeveel procent deze natuurlijk is. Onze milde shampoo bevat maar liefst 97,6% natuurlijke bestanddelen. Iedere shampoo bevat biologische stoffen. Deze zijn altijd plantaardig.

Natuurlijke haarverzorging, meer dan alleen shampoo

De conditioner is een goede aanvulling op onze shampoos. Wij bevelen aan om altijd onze conditioner na het wassen te gebruiken. Onze conditioner houdt de natuurlijke beschermlagen van uw haar in stand. Deze nemen namelijk af naar mate we ouder worden. Ook belangrijk: conditioner voorkomt uitdroging van uw haar. Zeker bij droog en guur weer. Tenslotte is het zo dat na het wassen de haar schubben open gaan staan. Deze worden door gebruik van een conditioner weer gesloten en daardoor is uw haar beter beschermd.

Als u uw haar regelmatig verft of föhnt raden wij u aan een haarmasker te gebruiken. Ook bij droog of broos draagt een haarmasker bij aan een gezonde uitstraling. Een haarmasker beschermt uw haar en zorgt voor minder pluizige haarpunten.

Geen onnodige chemische stoffen

Al onze haarverzorgingsproducten bevatten biologische bestanddelen en zijn voorzien van Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha). Dankzij de mastiek blijft uw hoofdhuid gezond. Al deze producten bevatten geen parabenen, SLS, ALS, SLES of kunstmatige kleurstoffen. Dit geldt voor zowel de haarverzorging als de bodylotions, tandpasta en huidverzorging. Om ons assortiment compleet te maken bieden wij ook de beste arganolie aan. De laatste jaren is de enorme kracht van de olie reeds bewezen en steeds meer mensen ontdekken dan ook de voordelen. Het helpt niet alleen tegen dof en pluizig haar, ook bij afgebroken nagels, striae en gesprongen lippen kan arganolie helpen.

Wij staan u graag te woord

Indien u meer informatie wenst over natuurlijke haarverzorging, kunt u gerust contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op de website. Het is ons streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze producten. Daarom zullen wij ook uitgebreid de tijd nemen om u te informeren.

Webshop Contact