Natuurlijke haarverzorging

Mastiek natuurlijke haarverzorging

Producten voor een goede natuurlijke haarverzorging doen meer dan alleen de haren reinigen. Ze zorgen tevens voor uw hoofdhuid en moeten uitdroging daarvan voorkomen. Daarnaast moet uw haar zacht en glanzend worden en er gezond uitzien. Dit kan alleen maar met de juiste combinatie van bestanddelen.

Bij WA Products vindt u doordachte producten voor een natuurlijke haarverzorging. Deze producten bevatten stuk voor stuk de hoogste kwaliteit bestanddelen. Hiervan hebben de meeste een natuurlijke oorsprong. Wij leveren diverse shampoos, een haarconditioner en een haarmasker van het merk Mastic & herbs. Dit is een vertrouwd merk van één van de eerste en meest ervaren fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek: Anemos, op Chios. Zij hebben de expertise om tot de beste samenstelling te komen voor hun producten.

Natuurlijke haarverzorging met Chios mastiek

Mastiek haarmasker

Alle producten voor natuurlijke haarverzorging hebben gemeen dat ze Chios mastiek bevatten. Dit natuurproduct is de hars van de mastiekboom, die alleen in het zuiden van het Griekse eiland Chios bruikbare hars levert. Deze hars is uniek op de wereld en wordt al sinds vele eeuwen gebruikt voor de verzorging van ons lichaam. De mastiekhars draagt bij aan de bescherming van de haren en aan de verzorging van uw (hoofd)huid.

Daarnaast bevatten deze producten voor een natuurlijke haarverzorging zo veel mogelijk bestanddelen met een natuurlijke oorsprong; tot maar liefst 97,6%! Men kiest alleen een niet-natuurlijke stof als het niet anders kan. Bijvoorbeeld om een shampoo na opening van het flesje veel langer dan enkele weken te kunnen bewaren, zonder dat de kwaliteit vermindert.

In de producten voor natuurlijke haarverzorging zit geen SLS en ook geen SLES (Sodium Lauryl Sulphate en Sodium Laureth Sulphate). Daarvoor in de plaats zit het (duurdere) Sodium Lauroyl Sarcosinate. Dezelfde initialen als SLS, maar dit is iets heel anders. Lees HIER meer over SLS en SLES en het alternatief van Mastic & herbs.

De formule in iedere shampoo is uniek en dient voor het bereiken van een doel. Zoals het zo lang mogelijke behouden van de kleur van uw geverfde haar. Of bij te dragen aan het beperken van haarverlies of roos.

Tenslotte wordt ieder haar product ontwikkeld met als doel op iedere huid te kunnen gebruiken. Dus ook op de (zeer) gevoelige huid. Het gebruik van allergene stoffen wordt vermeden. Zie het verhaal over de 26 meest voorkomende allergene stoffen.

Ruim aanbod shampoos

Mastic & herbs levert in de serie voor natuurlijke haarverzorging vijf verschillende shampoos, een haarconditioner en een haarmasker.

Allereerst de meest veelzijdige shampoo, voor alle haartypes. In de formule zit o.a. honing en olijfolie. Dit is een shampoo die bij de meeste mensen goed past.

De shampoo met ginseng, aloë vera en olijfolie helpt bij het tegengaan van haarverlies. De bijzondere samenstelling met ginseng draagt bij aan de versterking van de haarwortels.

De derde shampoo is er voor mensen die droog haar hebben. Maar ook voor mensen met broos haar en voor mensen die hun haar verven. De formule bevat o.a. hop (tarwe eiwitten) en olijfolie. Het maakt het haar zachter en volumineuzer en helpt bij het behouden van de kleur van uw geverfde haar.

Tegen roos, maar ook vet haar, is er de shampoo met brandnetel en aloë vera. Deze unieke shampoo ontziet uw hoofdhuid en voorkomt uitdroging ervan. Dit doet niet iedere antiroos of anti-vet haar shampoo!

De vijfde en laatste uit de reeks shampoos voor natuurlijke haarverzorging is heel mild. Ideaal voor mensen met een extra gevoelige hoofdhuid. Maar is ook prima vaker te gebruiken. In de shampoo zit o.a. kamille en olijfolie.

Haarconditioner en haarmasker

Naast de mastiek shampoos biedt de serie voor natuurlijke haarverzorging een conditioner en een haarmasker.

De mastiek haarconditioner is een veel verkocht product. Dankzij de jojoba was, olijfolie en aloë vera wordt uw haar nog zachter en glanzender. Vooral als u droog of broos haar heeft, of geverfd haar, bevelen wij de conditioner zeer aan.

Het mastiek haarmasker is een verhaal apart. Allereerst is de samenstelling zo natuurlijk mogelijk, maar die formule bevat tevens veel verzorgende natuurproducten. Zoals: avocado olie, st. Janskruid (hypericum), panthenol en olijfolie. Bovendien werkt deze formule tevens als een UV-filter om uw haar tegen de zon te helpen beschermen. Gebruik dit mastiek haarmasker eens per week voor het beste resultaat.