Natuurlijke verzorgingsproducten

Bij WA Products bieden wij u een ruim assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten aan. Online zijn er dan ook veel aanbieders te vinden als het gaat om verzorgingsproducten. Echter het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten is beter voor de huid. Wanneer producten rechtstreeks uit de natuur komen zullen deze zeker een positieve bijdrage hebben op uw lichaam. Onze producten bevatten geen chemische bestanddelen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

De webshop voor natuurlijke verzorgingsproducten

WA Products staat voor “Wat Anders” en is opgericht in 2012. Onze missie is u als klant te voorzien van natuurlijke producten. Dit met producten zoals de unieke biologische persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek van het Griekse eiland Chios en de 100% zuivere Arganolie van Acounna.  Deze Marokkaanse familie bezit een plantage met 4000 arganbomen en werkt geheel biologisch. Bij ons kunt u dan ook altijd rekenen op een goede service. Dit door zorgvuldig om te gaan met uw bestelling en tevens staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Natuurlijke verzorgingsproducten met Mastiek (Mastiha, Masticha)

Mastiek is de Nederlandse vertaling van het Griekse Mastiha (Masticha). Het is de hars van de Mastiekboom. Deze hars is het hart van onze verzorgingsproducten. Reeds duizenden jaren geleden hebben de oude Grieken ontdekt dat Mastiek goed is voor ons. Door op de hars te kauwen werden tanden schoon en kreeg men een frisse adem. Feitelijk is dit de eerste kauwgum. Ook ontdekte men dat Mastiek darm en maagproblemen kon oplossen. Mastiek bleek ook te helpen bij de genezing van wonden.  De hars bleek huidherstel te versnellen en te zorgen voor een gezonde en stralende huid. Vandaag de dag wordt de hars zowel als poeder als olie toegepast in verzorgingsproducten. WA Products levert de natuurlijke verzorgingsproducten met Mastiek van Anemos. Deze maakt de meest natuurlijke producten met Mastiek. Tevens worden diverse biologische stoffen toegepast.

Wat kunt u verder verwachten?

Wanneer u bij ons natuurlijk verzorgingsproducten aanschaft kunt u het volgende verwachten:

  • Persoonlijke verzorgingsproducten met natuurlijke Mastiek van het Griekse Chios
  • 100% Zuiver Mastiekpoeder tegen maagproblemen
  • Natuurlijke, pure Arganolie uit Marokko

Natuurlijke verzorgingsproducten

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen voor €5,95; voor België: €9,-. Alle bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd (voor België: €60,-). Minimum bestelbedrag €2,99.

Voor meer informatie over onze Natuurlijke verzorgingsproducten of andere producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Webshop Contact