Vrienden

Vrienden

Op deze pagina treft u een aantal links aan naar partners en vrienden van ons.

De Griekse Natuurwinkel Amersfoort

Griekse Natuurwinkel Amersfoort

In Amersfoort is de “Griekse Natuurwinkel Amersfoort” gevestigd. Hier kunt u terecht voor veel hoge kwaliteit biologische producten, zoals eerste klas olijfolie, kruiden, thee, wijn en nog veel meer authentiek Griekse producten. Tevens treft u daar ons assortiment verzorgingsproducten met Chios Mastiek.
Op hetzelfde adres vindt u restaurant “Gyros Amersfoort“. Dit is een Grieks specialiteitenrestaurant waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Gyros Amersfoort wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en ingrediënten. Dagelijks geopend van 13:30 tot 21:00 uur. Maandag gesloten.

Margan Europe

Margan

Pure Arganolie uit Marokko.

Arganolie wordt vanwege haar schaarsheid, unieke samenstelling en vele toepassingsmogelijkheden ook wel ‘Het vloeibare goud van Marokko’ genoemd. Ze is lang het geheim gebleven van de Berbervrouwen uit Marokko. Maar de laatste 15 jaar ontdekken steeds meer mensen uit Europa, Amerika en Japan de heilzame werking van Arganolie, die dankzij haar unieke samenstelling niet alleen voor cosmetisch of culinair gebruik geschikt is, maar ook over heel wat therapeutische kwaliteiten blijkt te beschikken.

BioGreece

BioGreece

Natuurlijke en biologische producten.

BioGreece biedt een serie aan Griekse 100% natuurlijke verzorgingsproducten van BioAroma en food van Felea, waar de aandacht gericht wordt op kwaliteit, milieuvriendelijkheid, veiligheid en effectiviteit. De producten zijn van topkwaliteit, afkomstig van Kretenzische aarde, die we u sterk kunnen aanbevelen voor uw dagelijkse behoefte.

Trotsmarkt

Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden.