Tandpasta zonder fluoride

Zoekt u goede natuurlijke verzorgingsproducten? Dan bent u bij WA Products aan het juiste adres. Wij leveren persoonlijke verzorgingsproducten die natuurlijke mastiek van het Griekse Chios bevatten. Zoals tandpasta zonder fluoride.

Mastiek, ook wel mastiha of masticha genoemd, is een 100% natuurlijk plantaardig product. Samen met andere puur natuurlijke stoffen wordt dit gebruikt in een breed scala van persoonlijke verzorgingsproducten. Ons assortiment van Mastiha producten ziet er als volgt uit:

  • Gezichtsverzorging. Diverse gezichtscrème’s met hyaluroon zuur en allantoïne, zonnebrandcrème met een zeer hoog UV-A filter en géén metaal nanodeeltjes.
  • Haarverzorging. Diverse shampoos voor alle haartypes, conditioner en haarmaskers.
  • Huidverzorging. Bodylotions en handcrème met biologische ingrediënten. Hypoallergeen en absoluut niet irriterend.
  • Maagpoeder tegen brandend maagzuur en voor een goede darmwerking.
  • Mondverzorging.
  • Natuurlijke zeep.
  • Snoep.

Wat al deze producten met elkaar gemeen hebben, is het gebruik van natuurlijke ingrediënten en uiteraard mastiek. De hars van de mastiekboom wordt al duizenden jaren toegepast voor huidproblemen, bij darm- en maagproblemen en voor een sterk gebit. Inmiddels is het ook een bekend product in de moderne medische wereld, waar het onder andere wordt ingezet tegen maagzweren. De EMA heeft mastiek beoordeeld als een natuurlijk kruidengeneesmiddel.

Mastiek is daarom ook goed voor uw tandvlees. De reinigende stoffen in veel tandpasta’s doen hun werk soms te goed. Door de sterk reinigende werking tasten ze uw tandvlees aan. Deze droogt uit en verzwakt. Chios mastiek zorgt juist voor een sterkere huid. En daarvan profiteert ook uw tandvlees dat daardoor sterker wordt.

Mastiek mondverzorging met tandpasta zonder fluoride

Mastiek wordt al honderden jaren toegepast voor de verzorging van ons gebit. In de oudheid ontdekte men dat kauwen op de hars zorgde voor sterke witte tanden en een frisse adem. De mastiekhars doodt bacteriën op een natuurlijke wijze. Hierdoor krijgt tandplak geen kans en zijn chemische stoffen onnodig. Ook triclosan, een omstreden anti-bacterieel middel, is niet nodig.

Wij leveren tandpasta van de “uitvinders” van de mastiek tandpasta. De eerste tandpasta met mastiek ter wereld komt van hen. Deze is veel nagemaakt (althans, getracht), maar is nog steeds de eerste de beste.

Wij leveren drie soorten tandpasta. Deze zijn ieder ontwikkeld voor een specifiek doel. Ze hebben elk een eigen samenstelling en dikte.

De tandpasta met biologische munt zorgt voor uitstekende reiniging en een frisse adem. De tandpasta met biologische kamille zorgt voor grondige reiniging van uw gebit. Ideaal voor rokers en als u regelmatig koffie of rode wijn drinkt. Ook is er een tandpasta met biologische mandarijn, die ideaal is voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. Het helpt tegen tandvlees ontsteking (gingivitis). Mastiek remt namelijk tevens ontstekingen.

Als aanvulling op de tandpasta’s kunt u tevens kiezen voor ons mondwater. Deze is zonder alcohol en chemische stoffen. Dankzij de mastiek olie doodt dit mondwater eventueel resterende bacteriën op moeilijk bereikbare plaatsen.

Tandpasta zonder fluoride

Ook kindertandpasta zonder fluoride

Daarnaast hebben wij kindertandpasta. Speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Met de smaak van aardbei of banaan.

Geen van de tandpasta’s en het mondwater bevatten verdachte chemische stoffen. Dus géén fluoride, SLS of SLES (sulfaten) en ook geen propyleenglycol. Alle tandpasta’s en mondwater zijn geschikt voor homeopathie.

Voor meer informatie over tandpasta zonder fluoride of andere producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of stuur ons een mailtje. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Webshop Contact