Verzending

We verzenden naar alle huisadressen in Nederland en België.
Uw bestelling wordt tussen 2 en 3 werkdagen thuisbezorgd.
Verzendingen naar België kunnen iets langer (+1 tot +3 dagen) onderweg zijn.

DHL

Wij laten de bestellingen door DHL thuisbezorgen.

DHL bezorgt (nog) niet aan postbusnummers, mypup-locaties of andere pakketdiensten, lockers, en dergelijke.

Mogelijkheden voor verzending

Voor bezorging binnen Nederland zijn er deze mogelijkheden:
1) Pakketpost: €6,95 verzendkosten. Voor alle bestellingen die te groot zijn voor de brievenbus
Heeft u liever dat wij het bij een DHL afhaalpunt afleveren? Dat kan, maar vermeldt dit dan bij het afrekenen in het vakje “bestelnotities”. Als u zelf geen afhaalpunt opgeeft, dan kiezen wij het dichtstbijzijnde op basis van uw adres. 
2) Brievenbuspakje: €4,50 verzendkosten. Voor pakketjes die door de brievenbus passen, zoals de zakjes met stukjes mastiek en Elma kauwgum.
+  Bestellingen vanaf €75,- worden gratis thuisbezorgd!

Voor bezorging binnen België zijn er 2 mogelijkheden:
1) Pakketpost: €10,25 verzendkosten.
2) Brievenbuspakje: €9,- verzendkosten. Voor pakketjes die door de brievenbus passen, zoals de zakjes met stukjes mastiek en Elma kauwgum.
+  Bestellingen vanaf €100,- worden gratis thuisbezorgd!

Gratis verzending

Zolang u uw adresgegevens, inclusief uw land, niet heeft in gevuld is de berekening voor gratis verzending gebaseerd op Nederland en geldt een minimum bedrag aan producten (excl. eventuele korting) van €75,-.
Pas nadat u uw adresgegevens, inclusief uw land, heeft ingevuld, kan correct worden berekend of verzending gratis is. Naar België is verzending gratis vanaf €100,- aan producten, excl. eventuele korting.

Hoe wij uw bestelling behandelen

Na uw bestelling krijgt u van ons een mail met een track & trace code van DHL. Doorgaans is dat de volgende (werk)dag, maar soms een dag later.

Wij leveren de pakjes aan bij DHL. Dat doen we iedere maandag, woensdag en vrijdag, vóór 12:00 uur. In de avond maakt DHL de planning en wordt het verwachte bezorgmoment zichtbaar. Vrijwel altijd bezorgt DHL de dag daarna.
In het weekeinde leveren wij geen pakjes af bij DHL.

Dus als u op een vrijdag een bestelling plaatst brengen wij doorgaans het pakje maandag bij DHL. Die maandag krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Maandagavond maakt DHL de planning en wordt bekend wanneer zij gaan bezorgen. Doorgaans is dat de volgende werkdag, dus dinsdag. Dat is dan 2 werkdagen later.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld aflevering op een afhaalpunt van DHL, vermeldt dit bij het invoeren van uw adresgegevens in het veld “Bestelnotities” en wij zorgen voor de gewenste aflevering. U kunt ons ook even bellen of mailen.

Minimum bestelbedrag is €7,50, exclusief de verzendkosten.

Extra kosten bij foutieve adressering of weigering

Controleer vooraf svp eerst het bezorgadres zorgvuldig. Wij controleren alleen of er een huisnummer is ingevuld.

Mocht uw bestelling via de bezorgdienst bij ons retour komen als gevolg van een weigering door de ontvanger, of door een foutieve adressering, dan storten wij het orderbedrag minus de extra kosten van de bezorgdienst terug. Bezorgdiensten factureren namelijk extra kosten als een pakket retour gaat.

Wij beperken de kosten voor u tot €6,95 voor een zending naar/van Nederland en €10,25 voor een zending naar/van België. Het maakt dan niet uit of u bij uw bestelling wel of geen bezorgkosten heeft betaald. Wij storten het bedrag terug op het moment dan wij het pakket weer in ons bezit hebben.

De prijs van eventueel beschadigde en/of ontbrekende artikelen brengen wij in mindering van het te restitueren bedrag.

Als wij uw bestelling opnieuw moeten bezorgen, dan rekenen wij altijd de standaard bezorgkosten, ongeacht of de bestelling oorspronkelijk zonder bezorgkosten was. Naar adressen in NL is dat €6,95 en naar België €10,25.