Wie zijn wij

Wie zijn wij? WA Products.

WA Products is opgericht in 2012 met als doel 100% natuurlijke producten aan te bieden, zoals de unieke biologische persoonlijke verzorgingsproducten met mastiek van het Griekse eiland Chios. Wie zijn wij? Bovenal het eerste bedrijf in Nederland dat zich bij de start helemaal richtte op Chios mastiek (Chios mastiha of Chios masticha).

Korte tijd later hebben wij de 100% zuivere Arganolie van Acounna, uit Marokko, toegevoegd. Wij vinden dit een prima (natuurlijke) aanvulling op de producten met mastiek. Momenteel leveren we ook eerste klas olijfolie van ABEA. Deze firma uit Kreta is de oudste Griekse olijfolie onderneming.

WA Products is een bedrijf dat kleinschalig werkt en niet uit is op dikke winst. U kunt verzekerd zijn van een zorgvuldige behandeling van uw bestellingen en eventuele vragen.

WA staat voor “Wat Anders”, wat wil zeggen dat we andere producten aanbieden dan het gros der aanbieders en ons proberen te onderscheiden door met passie en plezier ons bedrijf te runnen en dat uit te laten stralen naar onze klanten.
Wij importeren de persoonlijke verzorgingsproducten met mastiek zelf. Producten met mastiek uit Chios kunt u ook elders (online) kopen, maar wij leveren de meest natuurlijke van Anemos en bieden ze voor een zéér aantrekkelijke prijs aan. Anemos was de eerste firma op Chios met een heel breed assortiment. Zij hebben veel primeurs op hun naam staan. Zoals de eerste tandpasta met mastiek en de eerste mastiek frisdrank. Veel nagemaakt, maar nooit geëvenaard. Nog steeds de eerste de beste!

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en effectieve werking van deze mastiek producten en dit willen wij ook graag door u laten ervaren!

Mastiek (Mastiha, Masticha)

De persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek hebben wij tijdens onze vakantie naar het Griekse eiland Chios “ontdekt”. Vlak voor de kust van Turkije en met een heel bijzonder klimaat. Dat klimaat zorgt er namelijk voor dat hier bomen groeien die weliswaar ook elders groeien, maar alleen op Chios iets bijzonders produceren: mastiek (In het Grieks: mastiha of masticha). Mastiek is de hars van de mastiek boom. Die mastiek wordt al sinds vele honderden jaren gebruikt voor ons lichaam. Mastiek draagt bij aan genezing en voorkoming van een breed scala aan aandoeningen. Mastiek is bewezen goed voor onze huid, tanden en spijsvertering. Door de EMA is Mastiek uitgeroepen als “natuurlijk kruiden geneesmiddel”.

Chios

Omdat Chios ons hart gestolen heeft, bieden we ook andere producten uit Chios aan. Liefst hadden wij ook olijfolie uit Chios, maar olijfolie met 100% Chios olijven bestaat feitelijk (nog) niet. In plaats daarvan bieden wij handgemaakte woondecoratie aan. Gewoon omdat het 100% Chios is. En ook nog uit een mastiek-dorp (Pyrgi).

Arganolie

De Arganolie betrekken wij van een Nederlands-Marokkaanse coöperatie die de olie importeert. Voordat arganolie de bekendheid had die het vandaag de dag heeft, waren wij al onder de indruk van de bewezen effectieve werking van arganolie. De arganolie die wij verkopen behoort tot de absolute top. Het sluit goed aan op de hoge kwaliteit van onze producten met mastiek.

Olijfolie.

Er is heel veel olijfolie te koop. Van goedkoop tot ontzettend duur. Wij leveren die van Lokris. Lokris is een familie bedrijf dat traditioneel werkt. Zij maken heerlijke olijfolie van hun eigen olijven. Deze olie is voor van alles te gebruiken.

Waar kunt u ons en onze producten vinden?

Wij zijn geregeld te vinden op diverse markten in het midden van het land. Met name de Trotsmarkt in Baarn. WA Products is regelmatig te vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs. Ook aan Griekse evenementen doen we graag mee. U kunt onze producten met mastiek ook vinden bij de Griekse Natuurwinkel in Amersfoort.

wie zijn wij wie zijn wij

U vindt onze producten met Mastiek NIET in drogisterijen en supermarkten. Dit gezien onze (zeer lage) prijsstelling waardoor grote resellers vinden dat ze (te) weinig winst maken op onze producten.

Wie zijn wij?

Jolanda en Herman.

Webshop Contact

Klik hier voor de disclaimer.