Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke verzorgingsproducten worden steeds populairder. Bij WA Products bieden wij producten zoals natuurlijke huidverzorging aan van het merk Anemos, een Grieks product met 100% plantaardig en natuurzuiver mastiek. Ook zijn wij leverancier van de beste Arganolie, van het familiebedrijf Acounna. Daarnaast leveren wij ook nog verschillende producten voor pijnbestrijding. Doordat wij kleinschalig werken zijn de prijzen eerlijk en staat service hoog in het vaandel. U bent verzekerd van een zorgvuldige behandeling van uw bestellingen en eventuele vragen.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Daar staan wij voor bij WA Products. Dit is dan ook precies wat wij u bieden. Onze producten zijn, zoals gezegd, grotendeels natuurlijk. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, haarverzorging, huidverzorging, maagpoeder, mondverzorging, natuurlijke zeep of snoep, bij ons bent u verzekerd van goede natuurlijke producten. Neem bijvoorbeeld onze natuurlijke huidverzorging. De Mastiek huidverzorging zorgt ervoor dat de huid op een biologische wijze gevoed en beschermd wordt. De handcrème is internationaal gecertificeerd als 100% hypoallergeen en 0% irriterend. Wij hebben natuurlijk nog vele andere categorieën in ons assortiment. Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u die altijd online stellen. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het nummer staat vermeld op de contactpagina. Hier kunt u ook ons formulier invullen, Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Lage prijzen

Hetgeen ons sterk maakt is het feit dat wij alle producten zelf importeren. Hierdoor kunnen wij de prijzen voor u laag houden. De natuurlijke huidverzorging van het merk Mastiek halen wij zelf naar Nederland. Deze producten kunt u ook elders (online) kopen, maar wij bieden ze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. De reden hiervoor is al vermeld, wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede dienstverlening ver komt. Dus profiteer snel!

   Webshop     Contact