Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke verzorgingsproducten worden steeds populairder. Bij WA Products bieden wij producten zoals natuurlijke huidverzorging aan van Anemos, een Griekse fabrikant van producten met 100% plantaardig en natuur zuiver Chios mastiek (mastiha -masticha). Ook zijn wij leverancier van de beste Arganolie, van het familiebedrijf Acounna. Doordat wij kleinschalig werken zijn de prijzen eerlijk en staat service hoog in het vaandel. U bent verzekerd van een zorgvuldige behandeling van uw bestellingen en eventuele vragen.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Daar staan wij voor bij WA Products. Dit is dan ook precies wat wij u bieden. Onze producten zijn, zoals gezegd, grotendeels natuurlijk. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, haarverzorging, huidverzorging, maagpoeder, mondverzorging, natuurlijke zeep of snoep, bij ons bent u verzekerd van goede natuurlijke producten. Neem bijvoorbeeld onze natuurlijke huidverzorging.

De Mastiek huidverzorging zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke wijze gevoed en beschermd wordt. De handcrème en bodylotion zijn internationaal gecertificeerd als 100% hypoallergeen en 0% irriterend. Onze gezichtscrèmes bevatten natuurlijke stoffen die rimpels verminderen, of juist helpen voorkomen, en uw gezicht laten stralen. Wij hebben natuurlijk nog vele andere categorieën in ons assortiment. Wanneer u hier vragen over heeft, kunt u die altijd online stellen. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het nummer staat vermeld op de contactpagina. U kunt ons ook mailen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Natuurlijke huidverzorging

Breed assortiment natuurlijke huidverzorging

Wij bieden u 2 heerlijk ruikende douchegels aan. Deze bevatten biologisch geteelde bestanddelen, zoals groene thee. Uiteraard zijn ze zonder parabenen en SL(E)S.
De beide bodylotions zijn van hoge kwaliteit. Hierin zit een aanzienlijke hoeveelheid mastiek. Maar ook calendula en avocado. Samen met andere actieve stoffen wordt uw huid weer zacht en soepel. Deze lotions kunnen ook prima als aftersun worden gebruikt.
Onze mastiek handcrème is één van onze meest verkochte producten. Ook deze crème bevat diverse biologische stoffen. Verder brengt de handcrème verlichting bij (brand)wondjes en insectenbeten.

Mastiek handzeep

Tenslotte leveren wij ook een perfecte handzeep. Deze bevat geen onnodige chemicaliën. Deze handzeep is dankzij de mastiek ontsmettend. Daarvoor is geen giftige stof als triclosan nodig.

Lage prijzen

Hetgeen ons sterk maakt is het feit dat wij de mastiek producten zelf importeren. Hierdoor kunnen wij de prijzen voor u laag houden. Producten met mastiek kunt u ook elders (online) kopen. Veelal van merken die graag willen verdienen aan de toenemende bekendheid van mastiek. Maar wij hebben de betrouwbare en meest natuurlijke producten van Anemos. En wij bieden ze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. De reden hiervoor is al vermeld, wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede dienstverlening ver komt. Dus profiteer snel!

Webshop Contact