Persoonlijke verzorgingsproducten

Persoonlijke verzorgingsproducten

WA Products heeft een uitgebreide webshop met alle persoonlijke verzorgingsproducten voor uw dagelijkse verzorging. Met natuurlijke Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha) en diverse bio ingrediënten. Zo koopt u bij ons onder andere bodylotions, diverse crèmes, shampoo en tandpasta. Deze producten zijn dermatologisch en klinisch getest. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

Over onze producten

Al onze persoonlijke verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn betrouwbaar en effectief. Daarbij bevatten ze biologische, puur natuurlijke bestanddelen. Dit betekent dat ze onder andere geen parabenen, minerale olie en kunstmatige kleurstoffen bevatten. Ook SLS en SLES en propyleenglycol treft u niet aan in de shampoos, tandpasta’s en douchegels. Dit zorgt ervoor dat onze producten uw huid voeden en beschermen, zonder deze te beschadigen. Hetzelfde geldt ook voor de haarproducten die u een gezond en glanzend eindresultaat zullen geven.

Als aanvulling op ons assortiment bieden wij ook 100% zuivere arganolie aan. De laatste jaren is bewezen dat het gebruik van deze olie talloze gezondheidsvoordelen heeft. Zo wordt het gebruikt bij een doffe/droge huid, striae, gesprongen lippen, pluizig haar, eczeem en beschadigde nagels. Steeds meer Hollywood sterren vervangen hun zeer dure verzorgingsproducten door pure Arganolie.

Persoonlijke verzorgingsproducten

Probeer het zelf!

Bent u benieuwd naar onze haar- of huidverzorging maar nog sceptisch over de werking ervan? Dan kunt u ook kiezen voor een probeerpotje. Dit is een herbruikbaar potje, waarin ongeveer 20 ml past. Zo kunt u een product eerst eenvoudig proberen. Bent u tevreden, dan kunt u natuurlijk een grotere verpakking bestellen.

Heeft u een vraag over onze persoonlijke verzorgingsproducten en de werking ervan? Of wenst u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze hoge kwaliteit mastiek verzorgingsproducten. Wij vertellen u dan ook graag meer en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Webshop Contact