Persoonlijke verzorgingsproducten

Persoonlijke verzorgingsproducten

WA Products heeft een uitgebreid aanbod met alle persoonlijke verzorgingsproducten voor uw dagelijkse verzorging. Deze eerste klas producten bevatten kruiden en (plantaardige) oliën. Daarnaast bevat alles natuurlijke Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha).

Alle persoonlijke verzorgingsproducten zijn geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. Stoffen waarvan bekend is dat ze irriterend kunnen werken worden vermeden.

Over onze producten

Al onze persoonlijke verzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn betrouwbaar en effectief. Daarbij bevatten ze puur natuurlijke bestanddelen. Dit betekent dat ze onder andere geen parabenen, minerale olie en kunstmatige kleurstoffen bevatten. Ook SLS, ALS en SLES en propyleenglycol treft u niet aan in de shampoos, tandpasta’s en douchegels. Dit zorgt ervoor dat onze producten uw huid voeden en beschermen. Daarbij doen ze hun werk zonder uw huid te beschadigen. Uiteraard geldt dat ook voor de haarproducten die u een gezond en glanzend eindresultaat zullen geven.

Persoonlijke verzorgingsproducten

Chios mastiek (Grieks: mastiha, of masticha)

De hars van de mastiekbomen op het Griekse eiland Chios heet mastiha. Wij noemen het sinds onze start, in 2013 Chios mastiek. Chios mastiek heeft bewezen voordelen om onze huid, haren en mond in goede conditie te helpen houden. Het heeft een aparte smaak en is vrijwel geurloos.

Onze persoonlijke verzorgingsproducten zijn van de Griekse fabrikant Anemos. Reeds tientallen jaren voeren zij hun merken Mastic care, Mastic & herbs en later Mastic touch. Anemos gebruikt uitsluitend de hoogte kwaliteit ingrediënten. Dankzij hun kennis van mastiek en hun samenwerking met internationale cosmetica experts maken zij al decennia producten van hoge kwaliteit.

Als aanvulling op ons assortiment bieden wij ook 100% zuivere arganolie aan. De laatste jaren is bewezen dat het gebruik van deze olie talloze voordelen heeft. Steeds meer Hollywood sterren vervangen hun (zeer dure) persoonlijke verzorgingsproducten door pure Arganolie.

Probeer onze persoonlijke verzorgingsproducten zelf!

Bent u benieuwd naar onze haar- of huidverzorging maar nog onzeker over de werking ervan? Dan kunt u ook kiezen voor een probeerpotje. Dit is een herbruikbaar potje, waarin ongeveer 20 ml past. Zo kunt u een product eerst eenvoudig proberen. Bent u tevreden, dan kunt u natuurlijk een grotere verpakking bestellen.

Heeft u een vraag over onze persoonlijke verzorgingsproducten en de werking ervan? Of wenst u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen. Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze hoge kwaliteit mastiek persoonlijke verzorgingsproducten. Wij vertellen u dan ook graag meer en nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden.