Natuurlijke gezichtsverzorging

Echt goede natuurlijke gezichtsverzorging is alleen mogelijk met de juiste combinatie van bestanddelen. Het helpt niet om heel veel van één bepaalde stof op de huid te smeren. Daarom is het de kunst om die perfecte balans te vinden. Het totaal is meer dan de som der delen….

Bij WA Products bieden wij uitgebalanceerde producten voor een natuurlijke gezichtsverzorging. Deze producten bevatten stuk voor stuk de hoogste kwaliteit bestanddelen. Hiervan hebben de meeste een natuurlijke oorsprong. Wij leveren gezichtscrèmes, zonnebrandcrème en een gezichtsreiniger van het merk Mastic touch. Dit is een topmerk van één van de eerste en meest ervaren fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek. Zij hebben de expertise om tot de beste samenstelling te komen voor hun producten.

Natuurlijke gezichtsverzorging met Chios mastiek

natuurlijke gezichtsverzorging
Natuurlijke gezichtsverzorging.

In deze producten zit (onder andere) echte Chios mastiek, in het Grieks: Chios mastiha, of masticha.
De mastiek voedt en beschermt uw huid op een geheel natuurlijke wijze. Mastiek zorgt voor regeneratie van huid. Uw huid herstelt zich sneller dankzij deze natuurlijke Chios Mastiek.

De gezichtscrèmes bevatten tevens hyaluronzuur en allantoïne. Deze stoffen vindt u de laatste tijd steeds meer in gezichtscrèmes. De combinatie van deze stoffen met mastiek geeft nog meer resultaat. Uw huid wordt niet alleen superieur gevoed, maar rimpels en vlekjes worden optimaal bestreden. Maar u vindt nog veel meer natuurlijke stoffen in onze producten voor een natuurlijke gezichtsverzorging. Zo bevatten ze allemaal (bio) aloë vera en diverse essentiële oliën, zoals amandel-olie. Ook vindt u andere eerste klas natuurlijke stoffen in de crèmes, zoals shea boter en panthenol.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Natuurlijke gezichtsverzorging
De ultieme zonnebrandcrème voor gezicht en hals.

Daar staan wij voor bij WA Products. En dit is dan ook precies wat wij u bieden. Al onze producten zijn zo natuurlijk mogelijk. Onze natuurlijke producten voor gezichtsverzorging zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, ze zijn ook zeer betrouwbaar en bewezen effectief. Uit diverse, praktische, testen blijkt wel hoe goed ze voor het gezicht zijn. U vindt de testresultaten bij de details van iedere gezichtscrème op onze website.

Daarnaast zijn onze gezichtscrèmes hypoallergeen. Maar feitelijk gaan ze nog een stapje verder. Ze zijn klinisch en dermatologisch getest, ook op de (zeer) gevoelige huid. En dat terwijl ze geen één allergene stof bevatten, dus ook niet in de (bescheiden) parfums.

Ook onze zonnebrandcrème is van de hoogste kwaliteit. Feitelijk is de samenstelling zo goed dat je dit een dagcrème met SPF 30 zou kunnen noemen. Uiteraard vindt u ook hierin de natuurlijke mastiek en andere natuurlijke ingrediënten die uw huid beschermen en voeden. Daarbij beschermt deze crème méér dan wettelijk vereist tegen UVA zonlicht. Bovendien worden in deze crème geen nano-metaaldeeltjes gebruikt.

Onze gezichtsreiniger heeft de perfecte balans van reinigende en voedende stoffen. Effectief genoeg om de zwaarste make-up te verwijderen. Maar tevens voedt het tegelijk uw huid. Dit is één van onze best verkopende artikelen.

Onze gezichtscrèmes voor een natuurlijke gezichtsverzorging

Wij bieden u drie gezichtscrèmes. Deze bestaan alle voor meer dan 95% uit natuurlijke stoffen. Uiteraard bevatten ze geen parabenen, minerale olie, irriterende (chemische) stoffen en synthetische kleurstoffen. Zoals al gezegd, de crèmes zijn dermatologisch en klinisch getest, ook op de zeer gevoelige huid. De gebruikte parfums zijn hypoallergeen.

Mastiek anti-rimpel gezichtscrème

Mastiek anti-rimpel gezichtscrème
Mastiek anti-rimpel gezichtscrème

Onze anti-rimpel gezichtscrème bestrijdt uiterst effectief rimpels en lijntjes. De formule combineert actieve planten extracten, vitamines en ribose die tezamen (fijne) lijntjes en rimpels bestrijden. Tevens vergemakkelijkt deze combinatie de zuurstof voorziening van onze huidcellen. Bovendien bestrijdt het de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering.

De samenstelling is zo natuurlijk mogelijk. Het bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke bestanddelen.
De actieve ingrediënten in deze Mastiek anti-rimpel gezichtscrème beschermen huidcellen tegen cellulaire stress en andere factoren die rimpels en verminderde elasticiteit van de huid veroorzaken.

Mastiek hydraterende gezichtscrème

Mastiek hydraterende gezichtscrème
Mastiek hydraterende gezichtscrème

De hydraterende gezichtscrème geeft een klinisch aangetoonde onmiddellijke toename hydratatie tot 32%. Ook deze crème is voor tenminste 95% natuurlijk. Dankzij de natuurlijke actieve bestanddelen is deze crème zeer effectief.

Mastiek verstevigende gezichtscrème

Mastiek verstevigende gezichtscrème
Mastiek verstevigende gezichtscrème

De verstevigende gezichtscrème in onze lijn van natuurlijke gezichtsverzorging zorgt voor een stevige en sterke huid. Het bevat actieve ingrediënten die bijdragen aan ontgifting van cellen. Het verstevigt de huid. En het zorgt voor een egale gezichts- en halscontour. De huid wordt dankzij deze gezichtscrème strakker en steviger en straalt (weer) gezondheid uit.

Eerlijke prijzen voor onze natuurlijke gezichtsverzorging

Hetgeen ons sterk maakt is het feit dat wij de verzorgingsproducten met mastiek zelf importeren. Wij zijn de distributeur voor Nederland en België van deze fantastische producten. Hierdoor kunnen wij de prijzen voor u laag houden. Producten met mastiek kunt u ook van andere merken kopen.

Steeds vaker maken producenten gebruik van de toenemende belangstelling in mastiek. Helaas is het maar al te vaak pure marketing. Maar wij leveren de hoogste kwaliteit mastiek producten van Anemos. Een gerenommeerd bedrijf dat als één van de eerste begreep wat de kwaliteiten van Chios mastiek zijn in producten voor de persoonlijke verzorging. En zij weten dankzij hun expertise exact hoe ze dit moeten combineren met andere (natuurlijke) bestanddelen.

Meer verzorgingsproducten

Wij hebben natuurlijk nog vele andere categorieën dan natuurlijke gezichtsverzorging in ons assortiment. Allemaal met zuivere Chios mastiek en zo natuurlijk mogelijk.
Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u die altijd in een mailtje aan ons stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk. Het nummer staat vermeld op de contactpagina. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar.

Webshop Contact