Natuurlijke gezichtsverzorging

Echt goede natuurlijke gezichtsverzorging is alleen mogelijk met de juiste combinatie van bestanddelen. Het helpt niet om heel veel van één bepaalde stof op de huid te smeren. Daarom is het de kunst om die perfecte balans te vinden. Het totaal is meer dan de som der delen….

Bij WA Products bieden wij uitgebalanceerde producten voor een natuurlijke gezichtsverzorging. Deze producten bevatten stuk voor stuk de hoogste kwaliteit bestanddelen. Hiervan hebben de meeste een natuurlijke oorsprong. Wij leveren gezichtscrèmes, zonnebrandcrème en een gezichtsreiniger van het merk Mastic touch. Dit is een topmerk van één van de eerste en meest ervaren fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten met Chios mastiek: Anemos, op Chios. Zij hebben de expertise om tot de beste samenstelling te komen voor hun producten.

Natuurlijke gezichtsverzorging met Chios mastiek

natuurlijke gezichtsverzorging
Natuurlijke gezichtsverzorging.

Het unieke van alle producten voor een natuurlijke gezichtsverzorging is dat het Chios mastiek bevat. Dit natuurproduct is de hars van de mastiekboom, die alleen in het zuiden van het Griekse eiland Chios bruikbare hars levert.

Deze hars is uniek op de wereld en wordt al sinds vele eeuwen gebruikt voor de verzorging van de huid.

Daarnaast bevatten deze producten zo veel mogelijk bestanddelen van een natuurlijke oorsprong; tot meer dan 95%! Men kiest alleen een niet-natuurlijke stof als het niet anders kan. Bijvoorbeeld om een crème na opening van het potje langer dan enkele weken te kunnen bewaren, zonder dat de kwaliteit vermindert.

Tenslotte wordt iedere crème ontwikkeld met als doel op iedere huid te kunnen gebruiken. Dus ook op de (zeer) gevoelige huid. Het gebruik van allergene stoffen wordt vermeden. Zie het verhaal over de 26 meest voorkomende allergene stoffen.

Ruim aanbod gezichtscrèmes

Mastic Touch biedt drie gezichtscrèmes, een gezichtsreiniger en een zonnebrand crème voor gezicht en hals.

We beginnen met de eerste gezichtscrème in de serie natuurlijke gezichtsverzorging van Mastic touch. Deze mastiek antirimpel crème is een tamelijk dikke crème met effectieve anti-aging en anti-rimpel werking dankzij de combinatie van Chios mastiek en hoge kwaliteit bestanddelen. De formule combineert actieve planten extracten, vitamines en ribose. Tezamen bestrijden ze (fijne) lijntjes en rimpels. Tevens vergemakkelijkt deze combinatie de zuurstof voorziening van onze huidcellen. Tenslotte bestrijdt deze formule de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering.

De mastiek verstevigende crème is een niet zo dikke crème met actieve ingrediënten die bijdragen aan een gezonde huid. Deze crème bevat o.a. granaatappel. Het verstevigt de huid. En het zorgt voor een egale gezichts- en hals contour. De huid wordt dankzij deze gezichtscrème strakker en steviger en straalt (weer) gezondheid uit.

Ook de mastiek hydraterende crème bevat een unieke combinatie van Chios mastiek en plantaardige oliën, zoals aloë vera, amandel olie, zee lavendel en witte thee. Deze crème zorgt na het aanbrengen voor 24 uurs hydratatie.

Zonnebrand crème en gezichtsreiniger

Naast de gezichtscrèmes bevat de serie voor natuurlijke gezichtsverzorging twee andere producten.

De mastiek zonnebrand crème is voor het gezicht en de hals. De formule bevat o.a. Chios mastiek, zee lavendel en arganolie. De combinatie voorkomt uitdroging van de huid en is actief tegen versnelde veroudering van de huid door de zon. De beschermingsfactor (SPF) is 30 tegen UVB straling. Maar ook de bescherming tegen UVA is hoog en zelfs 30% hoger dan verplicht is binnen Europa.

Tenslotte reinigt de mastiek gezichtsreiniger uiterst effectief, maar doet dit tevens met de uiterste zorg. Door de samenstelling wordt uitdroging van de huid voorkomen en werkt het zelfs hydraterend. Net als alle andere producten voor natuurlijke gezichtsverzorging is ook deze reiniger geschikt voor de gevoelige huid.