Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging is één van de expertises van WA Products. Bij WA Products bieden wij gezichtscrèmes, zonnebrandcrème en gezichtsreiniger aan van het merk Anemos, een Grieks product met 100% plantaardig en natuurzuiver mastiek. Doordat wij kleinschalig werken zijn de prijzen eerlijk en staat service hoog in het vaandel. U bent verzekerd van een zorgvuldige behandeling van uw bestellingen en eventuele vragen.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Daar staan wij voor bij WA Products. Dit is dan ook precies wat wij u bieden. Onze producten zijn, zoals gezegd, grotendeels natuurlijk. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, haarverzorging, huidverzorging, maagpoeder, mondverzorging, natuurlijke zeep of snoep, bij ons bent u verzekerd van goede natuurlijke producten. Neem bijvoorbeeld onze natuurlijke gezichtsverzorging.
De Mastiek gezichtsverzorging zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke wijze gevoed en beschermd wordt. Mastiek zorgt voor regeneratie van huid. Uw huid herstelt zich sneller dankzij deze natuurlijke Chios Mastiek. De gezichtscrèmes bevatten tevens hyaluronzuur en allantoïne. Dit zijn ingrediënten die de laatste tijd steeds meer worden toegepast in gezichtscrèmes. De combinatie van deze stoffen met Mastiek geeft nog meer resultaat. Uw huid wordt niet alleen superieur gevoed, maar rimpels en vlekjes worden optimaal bestreden.

Ook leveren wij een zeer goede zonnebrandcrème. Feitelijk is dit een dagcrème met SPF30. Maar ook hierin vindt u de natuurlijke Mastiek en andere natuurlijke ingrediënten die uw huid beschermen en voeden. Bovendien worden in deze crème geen nano-metaaldeeltjes gebruikt.

Wij hebben natuurlijk nog vele andere categorieën in ons assortiment. Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u die altijd online stellen. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het nummer staat vermeld op de contactpagina. Hier kunt u ook ons formulier invullen, Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Natuurlijke gezichtsverzorging

Eerlijke prijzen voor onze Natuurlijke gezichtsverzorging

Hetgeen ons sterk maakt is het feit dat wij alle producten zelf importeren. Hierdoor kunnen wij de prijzen voor u laag houden. De natuurlijke huidverzorging van het merk Mastiek halen wij zelf naar Nederland. Deze producten kunt u ook elders (online) kopen, maar wij bieden ze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan. De reden hiervoor is al vermeld, wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede dienstverlening ver komt. Dus profiteer snel!

Onze gezichtscrèmes

Wij bieden u drie gezichtscrèmes. Deze bestaan alle voor meer dan 95% uit natuurlijke stoffen. Uiteraard bevatten ze geen parabenen, minerale olie en synthetische kleurstoffen. De crèmes zijn dermatologisch en klinisch getest, ook op de zeer gevoelige huid. De gebruikte parfums zijn hypoallergeen.

Onze Mastiek verstevigende gezichtscrème geeft u een stevige en stralende huid dankzij de natuurlijke mastiek en granaatappel. Deze Mastiek verstevigende gezichtscrème bevat actieve ingrediënten die bijdragen aan ontgifting van cellen. Daarnaast verstevigen ze de huid en zorgen ze voor een egale gezichts- en halscontour. De huid wordt dankzij deze gezichtscrème strakker en steviger en straalt gezondheid uit.

De Mastiek hydraterende gezichtscrème bevat tevens amandelolie. Samen met de andere ingrediënten wordt uw huid op een natuurlijke wijze gevoed.

Onze derde gezichtscrème bestrijdt rimpels en fijne lijntjes.

Webshop Contact