Kindertandpasta

Mastiek is een natuurlijk middel tegen tandplak. De bacteriën die tandplak veroorzaken worden gedood door mastiek (Chios mastiha – masticha). Tevens krijg je er een betere adem door. Dit wisten de oude Grieken al, toen ze duizenden jaren geleden op de stukjes mastiek hars kauwden. Sterke tanden en een frisse adem hadden ze toen al.
Aan de tandpasta’s met mastiek zijn twee nieuwe toegevoegd. Speciaal voor kinderen ontwikkelde Kindertandpasta. Ook hierin zijn geen chemische stoffen gebruikt om tandplak te bestrijden. Dus geen triclosan en ook geen fluoride. De kindertandpasta mag door kinderen vanaf 2 jaar worden gebruikt.

Twee smaken

We hebben twee smaken kindertandpasta. Eén met de smaak van aardbeien en één met banaan. De samenstelling is 98,2% natuurlijk.

KindertandpastaKindertandpasta

Al onze mondverzorgingsproducten bevatten biologische bestanddelen en zijn voorzien van mastiek. Ze bevatten geen parabenen, SLS, SLES of kunstmatige kleurstoffen. Dit geldt voor zowel de tandpasta’s als de bodylotions, tandpasta en huidverzorging. Om ons assortiment compleet te maken bieden wij ook Elma kauwgum aan. Deze kauwgum bevat veel Mastiek. Daardoor is het mogelijk je tanden schoon te kauwen met kauwgum.

Wij staan u graag te woord

Indien u meer informatie wenst over natuurlijke mondverzorging, kunt u gerust contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op de website. Het is ons streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze producten. Daarom zullen wij ook uitgebreid de tijd nemen om u te informeren.

Webshop Contact