Kindertandpasta

Nu is er ook kindertandpasta met pure Chios mastiek. Op basis van de bestaande mastiek tandpasta’s is er deze speciale tandpasta voor kinderen, vanaf 2 jaar.

Niet meer leverbaar !

Kindertandpasta zonder fluoride en schadelijke chemicaliën

In onze kindertandpasta’s zit dus geen fluoride en ook geen triclosan (en daaraan verwante stoffen) en geen SLS of SLES (sulfaten). Verder bevat het geen natrium bicarbonaat (bakzout – baking soda), omdat dat veel schuurt en de kwetsbare tandjes kan beschadigen.
Ook chemische stoffen die tegen tandsteen zouden moeten werken ontbreken. Een belangrijk bestanddeel is de Chios mastiek olie. Chios mastiek wordt al eeuwen gebruikt bij de verzorging van de mond en heeft bewezen goede eigenschappen.

Wij leveren kindertandpasta van het merk Mastic & herbs, van de fabrikant Anemos. Deze fabrikant heeft meerdere primeurs op zijn naam staan, zoals de eerste tandpasta met Chios mastiek ter wereld! Ook het eerste mondwater met Chios mastiek is door hen op de markt gebracht. Inmiddels zijn er (steeds) meer merken die tandpasta met mastiek aanbieden, maar dit is nog steeds de eerste de beste!

Twee smaken kindertandpasta

Kindertandpasta aardbei
Kindertandpasta banaan

Sinds kort bieden we dus kindertandpasta aan. Net zo natuurlijk en effectief als de andere tandpasta’s, maar met de smaak van aardbei of banaan. Ze bevatten voor 98,2% natuurlijke grondstoffen.

Wij staan u graag te woord

Voor meer informatie over onze kindertandpasta zonder fluoride of andere producten kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Of stuur ons een mail. Onze gegevens kunt u vinden bij “Contact”.