Geplaatst op

Griekse bergthee

Vanaf nu bieden wij Griekse bergthee aan. En wel van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien een bergthee die biologisch is en volledig met de hand wordt geplukt. Onze bio bergthee heeft ook nog meerdere prijzen gewonnen, zoals begin 2020 een zilveren “International Taste Award” medaille. Dat is de hoogste waardering in de categorie thee.

Het bijzondere van het merk “1450” is dat hun Griekse bergthee volledig in z’n natuurlijke omgeving groeit. Midden in het bos, tussen alle planten en dieren die daar leven. De kwaliteit van de bergthee hang af van de hoogte. Dat zit uitstekend, want de thee groeit op een ideale hoogte van zo’n 1450 meter. Vandaar die naam…

Griekse bergthee

Griekse bergthee is gezond

Griekse bergthee bestaat uit de bloemen van de Sideritis en behoort tot de lipbloemen familie. Het bevat veel flavonoïden die goed voor onze gezondheid zijn. Ze zitten vol met antioxidanten. Daardoor heeft het een gunstig effect bij griep, verkoudheid. Maar ook bij ontstekingen van de luchtweg. Tevens is het al eeuwen een middel om darm- en maagproblemen te verminderen. Maar ook tegen (wond)ontstekingen. Bergthee is bovendien antibacterieel. Deze bergthee drinkt men ook om tot rust te komen.

Handige verpakking

De verpakking van onze Bio Griekse bergthee bevat een aantal bloemstrengen. De bloempjes bevatten de meeste goede stoffen (en smaak). Daarnaast vindt u 20 zakjes in de verpakking en 5 herbruikbare stokjes. U vult een zakje met een bloemstreng en dan steekt u zo’n stokje door de oogjes in het zakje. Zo kunt u het handig op de rand van uw theekop of mok leggen. Heet water (tussen de 90 en 95 graden Celsius) in de kop en ongeveer 8 tot minuten laten trekken. Dat is alles om te genieten van deze natuurlijke en gezonde thee.

1450 Greek Mountain Tea


Klik hier om direct naar de Bio Griekse Bergthee in onze webshop te gaan.

Webshop Contact